Rond 20 Dreamcast games voor volgende zomer op XBLA en PSN

SEGA heeft aan een Engelse website bekendgemaakt dat het voor de zomer van 2011 rond de 20 Dreamcast games beschikbaar wilt stellen op Xbox Live Arcade en PlayStation Network.
Deze herfst worden al Sonic Adventure en Crazy Taxi opnieuw uitgegeven. Mike Hayes van SEGA meldt hierover het volgende:

With Dreamcast, we want to refocus people on that particular console. We want to make it more of a campaign... Confusing it by putting other systems in, we decided probably wouldn't be the right thing. And obviously the Dreamcast was huge for the fans.

Rond de 20 games kunnen we dus het aankomende jaar verwachten. Zitten er titels tussen waar jij op zit te wachten, laat het ons hieronder dan weten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?