Assassin's Creed: Brotherhood

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 18 november 2010
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Actie, Avonturen
  • Gameliner score

Rome groot in Assassin's Creed: Brotherhood

Patrick Plourde, designer van Ubisoft Montreal, liet tegenover CVG weten dat de enige stad in Assassin's Creed: Brotherhood, Rome, heel erg groot zal worden.

Zo liet Plourde weten dat het uren zal duren als je de stad te voet gaat verkennen. Tijdens de ontwikkeling van Assassin's Creed 2 is deze beste man er namelijk achter gekomen dat de stad te groot werd om ook nog in het tweede deel te verwerken. Daarom heeft het ontwikkelteam besloten om enkel een klein stukje van Rome in de game te stoppen. En later de hele stad in een aparte game te verwerken.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?