Rogue Warrior sluipt in nieuw packshot

Binnenkort komt Rogue Warrior uit en bij ontwikkelaar Zombie Studios wordt hard gewerkt om de game af te krijgen. In Rogue Warrior speel je Richard Marcinko die op een wel heel gevaarlijke missie gaat.

Hij zal namelijk met zijn team naar Noord-Korea gaan voor een sluipmissie. Vandaag is er een packshot verschenen van Rogue Warrior. Check hem hieronder.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?