Rodiguez neemt ontslag bij LucasArts als president

Vandaag heeft Darrel Rodriguez ontslag genomen uit zijn functie als president bij LucasArts. Samen met hem zijn verder een aantal leden van het executive team ook opgestapt.

Darrel Rodriguez voormalig COO van EA Los Angeles werd benoemd tot president van LucasArts in april 2008, nadat zijn voorganger, Jim Ward, abrupt ontslag nam uit zijn functie als president.

Rodriguez heeft een aantal successen geboekt in het bedrijf met LEGO Star Wars, Star Wars: The Force Unleashed en de LEGO Indiana Jones-delen. Maar het bedrijf kende ook mindere titels, zoals Fracture.

Jerry Bowerman zal de functie als president tijdelijk waarnemen, tot het bedrijf een nieuwe kandidaat heeft gevonden voor op de troon.

Zijn ontslag heeft verder geen gevolgen voor Star Wars: The Force Unleashed 2 en andere titels die de uitgever op dit moment in ontwikkeling heeft.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?