Rode alarmen op de iPhone

Electronic Arts is bezig met een Command & Conquer: Red Alert game voor de iPhone. Allemaal leuk en aardig, maar wat we eigenlijk niet willen is dat het een regelrechte port gaat worden. Ook EA weet dat, en daarom hebben ze alle zeilen bijgezet om er wat moois van te maken.

De versie voor de iPhone, die uitkomt op 23 oktober, zal kleurrijke en stijlvolle graphics gaan bieden, en bevat units die uit de verschillende Red Alert games afkomstig zijn. Uiteraard wordt er ook gebruik gemaakt van het touch screen van de telefoon, waardoor het echt een unieke ervaring zal worden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?