Rocksteady Studios werkt aan Suicide Squad

Geplaatst:
Aangepast: 23 augustus 2020 17:51

Rocksteady Studios heeft vandaag op Twitter onthuld dat zij op dit moment bezig zijn met de ontwikkeling van de game Suicide Squad. De officiële onthulling laat niet lang meer op zich wachten.

Dat Rocksteady achter de schermen al een tijdje bezig is met het ontwikkelen van een nieuwe game is geen geheim, maar de meesten gingen er vanuit dat het een nieuwe Batman Arkham game zou worden. Niets blijkt minder waar, want Rocksteady Studios heeft zich de afgelopen periode gestort op de ontwikkeling van de game Suicide Squad. Hiermee blijven ze dus wel binnen het DC-universum, maar stappen ze voorlopig even af van de succesvolle Batman Arkham-games. Wat de game verder in gaat houden en wat voor soort game het wordt horen we binnenkort. Bij de tweet is namelijk een datum geplaatst waarop de game officieel onthuld gaat worden.

Op 22 augustus wordt de game officieel onthuld door Rocksteady Studios.

Bron: Twitter
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Suicide Squad: Kill The Justice League

Series

-

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2 februari 2024

Ontwikkelaar

Rocksteady Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord