Check al onze gamescom content hier!
Grand Theft Auto V
  • ONTWIKKELAAR Rockstar North
  • RELEASEDATUM 17 september 2013, 14 april 2015 (PC), 18 november 2014 (PS4), 18 november 2014 (XONE)
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, Shooter
  • GAMELINER SCORE

Rockstar zoekt mensen voor GTA V

De ontwikkelstudio Rockstar North heeft zeven vacatures geplaatst op haar website. Het gaat hier om zeven verschillende functies en het gaat om een nieuwe game.

Rockstar North zoekt physics programmeurs, artiesten voor de omgevingen en mensen voor de animaties. Rockstar North eist mensen met ervaring met het ontwikkelen van een third persoon actie-game. Rockstar North is de ontwikkelstudio dat ook alle andere GTA-games ook heeft ontwikkeld.

Wellicht dat de nieuwe GTA V in de aankomende dagen of weken zal worden aangekondigd. Houd Gameliner in de gaten voor meer informatie.

Over auteur Alex Zweers

Alex ZweersWat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?