Red Dead Redemption 2
  • ONTWIKKELAAR Rockstar Studios
  • RELEASEDATUM 26 oktober 2018
  • PLATFORMEN PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, Open-World
  • GAMELINER SCORE

Rockstar toont eerste gameplaybeelden Red Dead Redemption 2

Rockstar Games heeft vol trots de eerste gameplaybeelden van Red Dead Redemption 2 uit de doeken gedaan. Hierin legt de ontwikkelaar onder meer uit met welke outlaw we spelen, wie hij allemaal tegen gaat komen en hoe de game vooral gevormd wordt door jouw keuzes.

Eén ding moge duidelijk zijn, Rockstar heeft met Red Dead Redemption 2 wederom een goudklomp van een game te pakken. De westerngame plaatst ons in de laarzen van Arthur Morgan, een outlaw die zo'n beetje het einde van een tijdperk gaat meemaken. Als Arthur gaan we kennismaken met de rest van zijn outlaw-bende, maar ook met een hoop andere markante figuren. Behalve schieten op alles wat je niet aanstaat, kun je in Red Dead Redemption 2 er ook voor kiezen om situaties met je vuisten of met je vlotte babbel de laten escaleren of de-escaleren. Wat je doet of hoe je dat doet is aan jou, zolang je met de consequenties kunt leven. Maar goed, misschien moet je het even zelf bekijken.

Heb ik iets te veel gezegd? Ik dacht het ook niet. Rockstar is gelukkig nog niet klaar met het delen van gameplay en zal op een later tijdstip meer tonen. Zodra de tijd rijp is, zie je het weer op Gameliner.

BRON Rockstar Games

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?