Rockstar toont eerste gameplaybeelden Red Dead Redemption 2

Geplaatst:
Aangepast: 9 augustus 2018 17:36

Rockstar Games heeft vol trots de eerste gameplaybeelden van Red Dead Redemption 2 uit de doeken gedaan. Hierin legt de ontwikkelaar onder meer uit met welke outlaw we spelen, wie hij allemaal tegen gaat komen en hoe de game vooral gevormd wordt door jouw keuzes.

Eén ding moge duidelijk zijn, Rockstar heeft met Red Dead Redemption 2 wederom een goudklomp van een game te pakken. De westerngame plaatst ons in de laarzen van Arthur Morgan, een outlaw die zo'n beetje het einde van een tijdperk gaat meemaken. Als Arthur gaan we kennismaken met de rest van zijn outlaw-bende, maar ook met een hoop andere markante figuren. Behalve schieten op alles wat je niet aanstaat, kun je in Red Dead Redemption 2 er ook voor kiezen om situaties met je vuisten of met je vlotte babbel de laten escaleren of de-escaleren. Wat je doet of hoe je dat doet is aan jou, zolang je met de consequenties kunt leven. Maar goed, misschien moet je het even zelf bekijken.

Heb ik iets te veel gezegd? Ik dacht het ook niet. Rockstar is gelukkig nog niet klaar met het delen van gameplay en zal op een later tijdstip meer tonen. Zodra de tijd rijp is, zie je het weer op Gameliner.

Bron: Rockstar Games
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Red Dead Redemption 2

Uitgever

Rockstar Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

26 oktober 2018

Ontwikkelaar

Rockstar Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord