Rockstar neemt Mad Doc Software over

Uitgever en ontwikkelaar Rockstar Games, bekend van de Grand Theft Auto serie, heeft onlangs de Engelse ontwikkelaar Mad Doc Software overgenomen. In het verleden hebben beiden al samengewerkt aan Bully: Scholarship Edition voor de Xbox 360. Hoeveel geld Rockstar Games heeft neergelegd voor de overname is niet bekend.

Sam Houser van Rockstar Games is zeer te spreken over het talent dat aanwezig is binnen het team van Mad Doc Software en verwacht in de toekomst nieuwe innovatieve game-ervaringen te kunnen creëren voor ons gamers.

Mad Doc Software gaat nu verder onder de naam Rockstar New England.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?