Grand Theft Auto IV

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 19 april 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

Rockstar maakt volledig lijst verwijderde muziek GTA IV bekend

Eerder berichtten wij over de muziek die gaat verdwijnen uit Grand Theft Auto IV en vandaag is de volledig lijst van verwijderde muziek GTA IV bekendgemaakt door Rockstar. Naast de verwijderde muziek heeft Rockstar een aantal nieuwe tracks toegevoegd.

Rockstar moest een hoop muziek gaan verwijderen vanwege licenties die verliepen. De lijst is nu volledig. Bekende nummers zoals The Smashing Pumpkins - "1979", Electric Light Orchestra - "Evil Woman" en Fat Joe (feat. Lil Wayne) - Crackhouse zijn weg. Ter compensatie heeft Rockstar een aantal nummers toegevoegd aan Vladivostock FM, hoewel die minder bekend zijn, is dit ook niet hetzelfde aantal dat er uit gaat. Voor de volledige lijst check dan het bronartikel.

onbekend

Grand Theft Auto heeft juist door de muziek altijd een fantastische en bovenal passende sfeer gehad. Begrijpelijk dat licenties verlopen maar toch een groot gemis.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?