Rockstar komt niet naar de E3

Ontwikkelaar en uitgever Rockstar heeft laten weten dat ze dit jaar afzien van de E3 beurs, die later deze maand in Los Angeles plaats zal vinden. In plaats daarvan zal Rockstar zich focussen op hun games en deze in hun hoofdkantoor aan de pers laten zien.

Dat betekend dus dat we games als Max Payne 3 en LA Noire, die Rockstar voor de show in de planning had staan, kunnen vergeten.

In the end, we feel we simply don't have enough time to show as much as we would like in the time available.

Het gerucht dat eerder vandaag naar boven kwam over de aankondiging van GTA V op de beurs lijkt hiermee ook te zijn doorgrond, hoewel het natuurlijk niet onmogelijk is dat de game tijdens bijvoorbeeld de show van Sony of Microsoft alsnog wordt getoond.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?