Max Payne 3

  • Ontwikkelaar Rockstar Vancouver
  • Eerste releasedatum 18 mei 2012
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Rockstar halveert aantal uitbreidingen Max Payne 3

Max Payne 3 heeft lang niet zoveel verkocht dan de uitgever heeft kunnen dromen. Waar het door komt? Joost mag het weten! Zojuist heeft Rockstar Games aangekondigd dat het aantal uitbreidingen voor Max Payne 3 gehalveerd zal worden.

Zo zullen er geen vijf, maar drie uitbreidingen komen na augustus voor de game. In september kunnen we aan de slag met de Hostage Negotiation Map Pack en in oktober Painful Memories Map Pack en de Deathmatch Made In Heaven Mode Pack.

Heb je de Season Pass aangeschaft en voel je je bestolen? Maak je niet druk. Rockstar heeft namelijk aangegeven dat eigenaren van zo'n Season Pass net zoveel content krijgen als beloofd. Daarnaast krijgen houders van zo'n Pass ook 35 procent korting op alle DLC's.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?