Check hier alle E3 2021-content

Grand Theft Auto V

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 17 september 2013
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

Rockstar Games teaset naar GTA V voor PlayStation 5

In de tweede helft van 2021 verschijnt er een verbeterde en uitgebreidere versie van GTA V voor de PlayStation 5. Vandaag heeft Rockstar Games een teaser gedeeld voor de vernieuwde game.

De PlayStation 5 livestream begon met beelden van GTA V, waarna Rockstar Games bekendmaakte dat de game volgend jaar opnieuw verschijnt voor de PlayStation 5. GTA V werd in 2013 voor het eerst uitgebracht, maar wordt weer opnieuw uitgebracht in een uitgebreider en verbeterd jasje. Daarbij maakte Sony ook bekend dat bezitters van de PlayStation 5 gratis GTA Online krijgen en degenen die GTA V op de PlayStation 4 beschikken iedere maand één miljoen dollar GTA-dollar krijgen totdat GTA V voor de PlayStation 5 uitkomt. Rockstar Games deelde vandaag via Twitter een teaser naar de vernieuwde GTA V. Uit reacties blijkt dat fans hier niet blij mee zijn en hoopten op GTA VI.

De vernieuwde GTA V verschijnt ergens in 2021 voor de PlayStation 5.

BRON Rockstar Games

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?