Rockstar gaat via Steam

Valve's online bètaalplatform Steam heeft al verschillende Third Party ontwikkelaars weten te strikken om games aan te bieden op hun platform. Denk bijvoorbeeld aan BioShock en Tomb Raider. Nu kan Rockstar Games zich ook voegen bij dit rijtje.

De meeste games zijn klassieke games die al een meerdere jaren op de markt zijn. De prijs verschilt tussen de twintig en dertig dollar. Dit zijn de games van Rockstar die nu te koop zijn:

-

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?