Rockstar gaat economie van Red Dead Online aanpassen

Geplaatst: 4 december 2018 14:00
Aangepast: 5 december 2018 15:18

Vorige week lanceerde Rockstar de bèta voor Red Dead Online. Veel mensen hadden hierbij kritiek op de economie en dit is gehoord door Rockstar Games. Zij hebben in een status update aangekondigd een betere balans aan te gaan brengen.

Toen de bèta van Red Dead Online open was voor publiek, stroomde de klachten al snel binnen bij Rockstar Games. Je moest te hard werken voor een klein beetje geld en veel voorwerpen waren daarbij ook nog eens een stuk duurder dan in de singleplayer. In eerste instantie beweerde Rockstar dat dit een juiste weergave was van de tijd waarin Red Dead Redemption zich afspeelt, maar dat bleek toch niet echt accuraat. Nu heeft de ontwikkelaar in een status update op hun website aangekondigd aanpassingen te verrichten zodat de balans in de economie weer rechtgetrokken wordt.

onbekend

De update wordt waarschijnlijk eind deze week beschikbaar gesteld.

Bron: Rockstar Games
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Red Dead Redemption 2

Uitgever

Rockstar Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

26 oktober 2018

Ontwikkelaar

Rockstar Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord