Rockstar bevestigt komst GTA 6

Geplaatst: 4 februari 2022 19:55
Aangepast: 6 februari 2022 14:18

GTA 6 is misschien wel de meest geanticipeerde game van het afgelopen decennia. Er ontbrak echter ieder spoor van leven. Rockstar liet soms wel wat vage hints los, maar hielden voornamelijk hun lippen stijf op elkaar zoals alleen Rockstar dit kan. Rockstar verbreekt vandaag het zwijgen en vermeld op hun website dat ze bezig zijn met het zesde deel en dat ze later dit jaar met meer informatie komen.

Het nieuwe deel van deze populaire reeks moet nog groter en beter zijn dan z'n voorganger GTA 5. Dit laat Rockstar op hun website weten. We krijgen later dit jaar meer details over het nieuwste deel. Het is alleen nog niet bekend wanneer dit gaat gebeuren. Nog even geduld nog.

Afgelopen zomer gingen er geruchten rond dat GTA 6 in 2025 gaat verschijnen. Eerder deze maand doken er documenten op die naar aandeelhouders zouden zijn gestuurd. In deze documenten staat dat moederbedrijf TakeTwo interactive 14 procent meer groei verwacht in boekjaar 2024. In theorie kan dit nog steeds kloppen met eerdere geruchten, omdat het boekjaar van 2024 loopt van april 2024 tot maart 2025.

Bron: Rockstar
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot GTA 6

Uitgever

Rockstar Games

Reviewscore

-

Platforms

PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2025

Ontwikkelaar

Rockstar Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord