Rocket League maakt fans kwaad door nieuwe in game shop

Geplaatst: 6 december 2019 14:00

Rocket League heeft haar fans flink over de zeik gebracht na het invoeren van een nieuwe in game shop. Deze nieuwe winkel werd toegevoegd nadat de Rocket League lootboxes uit de game waren verwijderd.

Rocket League heeft alles van het vorige systeem uit het raam geslingerd en het vervangen door een nieuwe webwinkel. Deze nieuwe store heeft een nieuw betalingsmiddel genaamd credits. Voor de update kregen de spelers een lootbox per sleutel. Deze sleutels kunnen de spelers inleveren voor 100 credits per key. Dat is volgens de community niet oké. Vooral op Reddit lopen de emoties hoog op. Fans vinden het niet kunnen dat ze bijvoorbeeld 15 euro moeten neerleggen voor een paar wielen. De goedkoopste bundels zijn namelijk 500 credits voor 5 euro. Het nieuwe webwinkel systeem zorgt er ook voor dat spelers niet meer met elkaar kunnen ruilen, aangezien de keys verdwijnen uit de game.

Rocket League is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

Bron: PC Gamer
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Rocket League

Series

-

Uitgever

Psyonix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

7 juli 2015

Ontwikkelaar

Psyonix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord
© 2005 - 2024 Gameliner.nl V.O.F. All Rights Reserved.