Rocket League

  • Ontwikkelaar Psyonix
  • Eerste releasedatum 7 juli 2015
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Rocket League eSports-winkel flink op de schop

Er wordt vandaag een nieuwe Rocket League-update uitgebracht die de eSports-winkel van de nog altijd populaire game flink op de schop neemt.

De in-game-winkel, die exclusieve wielen, stickers en spelerbanners aanbiedt van teams die deelnemen in de Rocket League Championship Series, schrapt haar gebruikelijke dagelijkse rotatie van items. In plaats daarvan bevat de winkel nu altijd items van alle beschikbare teams. Naast deze wijziging worden er ook negen nieuwe teams toegevoegd aan de Esports Shop. De negen nieuwe teams zijn: Alpine Esports, Team BDS, Endpoint, Team, Envy, Guild, Team Liquid, Oxygen Esports, Solary en Susquehanna Soniqs.

eSports Rocket League

Spelers kunnen de Esports Shop raadplegen via een speciaal tablad in de Items Shop.

BRON Rocket League

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?