Rockende Brütal Legend packshot

Double Fine Productions zal niet iedereen bekend in de oren klinken. Zij hebben Psychonauts ontwikkeld, een game die erg geliefd werd door de pers, maar geen goede verkopen had. Met Brütal Legend probeert de ontwikkelaar het opnieuw.

Vandaag is er een packshot verschenen. Hoofdpersonage Eddie Riggs staat klaar om even flink wat kont te schoppen. Brütal Legend verschijnt in oktober dit jaar.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?