Check al onze gamescom content hier!

Rocken met Guitar Hero 5

Vanaf 1 september kan je weer los gaan met het vijfde deel van de Guitar Hero serie. Guitar Hero 5 kent enkele nieuwe features. Zo kun je in de PartyPlay Mode tijdens een nummer elk moment inschakelen of stoppen met een instrument. Ook kan je de moeilijkheidsgraad veranderen.

Guitar Hero 5 zal in totaal met vier verschillende instrumenten te spelen zijn, of met 8 spelers online. En je kan rocken op de PlayStation 2, PlayStation 3, Xbox 360 en Nintendo Wii.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?