Guitar Hero: World Tour

  • Ontwikkelaar Neversoft Interactive
  • Eerste releasedatum 7 november 2008
  • Platformen Pc, PlayStation 2, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii
  • Gameliner score

Rock met Mii's in Guitar Hero: World Tour

Ook op de Wii komt Guitar Hero: World Tour uit, en deze moet volgens de makers 'easy' en 'fun' worden.

Om de game 'easy' te maken, zal er voor een lagere instapdrempel worden gezorgd. Zo kan de hele familie al vanaf het begin meedoen met het plezier.

Om het daarnaast ook nog 'fun' te maken, is er Mii Freestyle. Dit houdt in dat je met je eigen Mii kunt rocken, in plaats van met een stoere, veel te behaarde rocker. Rockers die World Tour namelijk herbergt, en die je met je Mii dus aan de kant gooit, zijn onder andere Jimi Hendrix en Ozzy Osbourne.

Guitar Hero: World Tour verschijnt op PlayStation 2 en 3, Xbox 360 en Wii in de herfst van 2008.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?