Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Rock Band

  • Ontwikkelaar Harmonix
  • Eerste releasedatum 23 mei 2008
  • Platformen PlayStation 2, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii
  • Gameliner score -

Rock Banddownloads over grens van 2,5 miljoen

Rock Band, de game waarmee je virtueel jouw eigen bandje kunt beginnen, is tot op heden alleen uit in Amerika. De game is daar razend populair en dat is duidelijk op te maken uit de vele berichten over de game.

Rock Band biedt spelers de mogelijkheid nummers van hun favoriete bands te downloaden. MTV Games en Harmonix hebben nu laten weten dat de Rock Banddownloads de grens van 2,5 miljoen hebben gepasseerd. De populairste download is het Metallica-pack. Verder werden ook de packs van The Police, Queens of the Stone Age, David Bowie en Black Sabbath erg vaak gedownload.

Wij Europeanen moeten nog even wachten tot we achter de drums, de gitaren en de microfoon kunnen kruipen. 6 maart wordt de game namelijk in Europa verwacht.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?