Rock Band verkoop daalt

Vandaag heeft Viacom, het bedrijf achter MTV en Harmonix, bekendgemaakt dat de Rock Band verkopen dit kwartaal zijn gedaald.

Via een telefoon-conferentie heeft het bedrijf Viacom gezegd dat ze meerdere dingen hebben geprobeerd om de verkoop te stimuleren. Zo zijn er extra accessoires ontwikkelt door Mad Catz en heeft de ontwikkelaar de nodige DLC uitgebracht, maar tot nu toe staan de verkopen nog steeds in de rode cijfers.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?