Rock Band: Unplugged speelt

Rock Band en plastic instrumenten zijn een onlosmakelijke combinatie. Hoe zou Rock Band zijn zonder deze 'echte' plastic instrumenten? Dat kunnen we zien met Rock Band: Unplugged voor de PSP

Vandaag zijn er vier video's verschenen waarin wordt laten zien hoe je Rock Band: Unplugged speelt. Klik hier om de video's te bekijken.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?