Rock Band: The Beatles komt in september

Microsoft heeft tijdens de persconferentie op de E3 aangekondigd dat Rock Band: The Beatles nog dit jaar zal gaan verschijnen, namelijk op 9 september 2009. In de game kun je los gaan met allerlei nummers van The Beatles, praktisch van hun eerste song tot hun laatste grote concert.

In deze Beatles versie van Rock Band is het mogelijk om met meerdere mensen tegelijk te zingen. Daarnaast zal de game ook beschikbaar zijn met speciale Beatles instrumenten (zowel de drums als de gitaren zijn helemaal in de stijl van de populaire band).

De eerste tien songs werden tijdens de persconferentie ook net bekendgemaakt. In totaal zal de game 45 verschillende songs gaan bevatten.

- I Saw Her Standing There
- I Want To Hold Your Hand
- I Feel Fine
- Day Tripper
- Taxman
- I Am the Walrus
- Back in the U.S.S.R.
- Octopus's Garden
- Here Comes the Sun
- Get Back

Ook zal de game downloadable content gaan krijgen, waaronder het album 'Abbey Road'. In september kunnen we dus net doen alsof wij die Beatles zijn, die bekende groep uit de vorige eeuw.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?