Rock Band

  • Ontwikkelaar Harmonix
  • Eerste releasedatum 23 mei 2008
  • Platformen PlayStation 2, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii
  • Gameliner score -

Rock Band laat je evenveel rocken en minder dokken

EA heeft vandaag bekendgemaakt dat de adviesprijs voor hun spel Rock Band zal dalen naar €139,99. Het pakket dat je voor die prijs krijgt bevat alle instrumenten die je nodig hebt om te spelen, alleen zal je de game er nog los bij moeten kopen.

Daarnaast heeft EA ook nog gezegd dat het pakket in de week van 25 september naar Nederland wordt verscheept. In Rock Band kun je in je ééntje of met meerdere mensen los gaan op verschillende nummers. Hiervoor heb je een gitaar, drumstel en microfoon tot je beschikking.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?