Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Rock Band

  • Ontwikkelaar Harmonix
  • Eerste releasedatum 23 mei 2008
  • Platformen PlayStation 2, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii
  • Gameliner score -

Rock Band kent problemen

Rock Band is een soort combi van Guitar Hero en Singstar met een drumstel erbij: je kunt gitaarspelen, zingen en drummen. Dé oplossing voor mensen die een band willen beginnen, maar er eigenlijk helemaal niets van bakken.

In Amerika zitten die rockers echter met een probleem. De hardware van Rock Band schijnt namelijk niet helemaal naar behoren te werken. Zo gaat het geluid van de gitaar te lang door en is het drumstel te gevoelig. Er komen zelfs Rock Band-pakketten aan met defecte instrumenten. Electronic Arts heeft laten weten dat men deze instrumenten retour mag sturen.

Laten we hopen dat dit slechts bij een aantal producten blijft en dat men het kan oplossen voor de game in Europa verschijnt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?