Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Rock Band

  • Ontwikkelaar Harmonix
  • Eerste releasedatum 23 mei 2008
  • Platformen PlayStation 2, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii
  • Gameliner score -

Rock Band in prijs verlaagd

De feestdagen komen er weer aan. Vele uitgevers verlagen hun prijzen van hun games dit seizoen om nog even de laatste winsten eruit te trekken. Harmonix doet hier vrolijk aan mee. Rock Band is namelijk in prijs verlaagd.

De Rock Band: Band in a Box-editie zal 199 dollar kosten. Deze instrumenten werken ook met Rock Band 2. Het is niet bekend of de stand-alone game goedkoper is geworden. Deze prijsverlaging telt tot nu toe alleen nog in Amerika. Houd Gameliner in de gaten voor meer informatie over deze prijsverlaging.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?