Rock Band

  • Ontwikkelaar Harmonix
  • Eerste releasedatum 23 mei 2008
  • Platformen PlayStation 2, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii
  • Gameliner score -

Rock Band heeft de 500 songs bereikt dankzij No Doubt

Wekelijks komen er nieuwe Rock Band nummers online te staan die jij kunt kopen voor een zacht prijsje. Zo blijft de game boeiend en blijf je nieuwe nummers hebben. Vandaag werd het No Doubt pakket toegevoegd aan de catalogus.

Dankzij dit pakket heeft Rock Band de 500 downloadable nummers gehaald. Proficiat! Dit zijn de nummers die in het No Doubt pakket zitten:

1. "Just a Girl"

2. "It's My Life"

3. "Hey Baby"

4. "Bathwater"

5. "Sunday Morning"

6. "Hella Good"

7. "Underneath It All"

8. "Excuse Me Mr."

9. "Running"

10. "Spiderwebs"

11. "Simple Kind of Life"

12. "Don't Speak"

13. "Ex-Girlfriend"

Vanaf 9 december zal het pakket beschikbaar zijn voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Het pakket kost 20 dollar of 1600 Microsoft Points. Als je maar een paar nummers wilt, is het mogelijk ze los te kopen. Dit kost 2 dollar per liedje of 160 Microsoft Points.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?