Rock Band

  • Ontwikkelaar Harmonix
  • Eerste releasedatum 23 mei 2008
  • Platformen PlayStation 2, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii
  • Gameliner score -

Rock Band gaat unplugged

Rock Band komt nu met een wel heel speciaal optreden. Je kunt nu namelijk Unplugged gaan spelen. Je hebt geen podium meer nodig om te rocken. Je kunt nu zelfs in de trein de rockster uithangen.

Rock Band Unplugged verschijnt op de PSP en laat je spelen met de PSP zelf. De game kent 40 nummers waaronder 'Kryptonite' van Three Doors Down en 'Miss Murder' van AFI. Rock Band Unplugged zal 9 juni in de winkels komen te liggen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?