Rock Band artiesten krijgen gezelschap van Nickelback

Op 29 juni is er weer een update voor Rock Band. Dit keer is het de Canadese rockband Nickelback die staat te trappelen om zijn debuut in de game te maken. Vanaf de genoemde datum kunnen de volgende nummers worden gedownload:

- Burn It to the Ground
- Figured You Out
- Never Again
- Photograph
- Rockstar
- This Afternoon

Het pakket, dat onder de naam 'Nickelback Pack 01' wordt uitgegeven, kan gedownload worden op de Xbox 360, Wii en PS3 voor de normale prijzen. En wie weet worden hier in de toekomst nog enkele nummers aan toegevoegd. Tenminste, als je aanneemt dat het achtervoegsel Pack 01' niet zomaar wordt meegegeven.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?