Rock Band 3 al in de maak

De vice president van MTV Games, Scott Guthrie, heeft in een interview verteld dat ze op het moment niet alleen druk bezig zijn met The Beatles: Rock Band, maar dat ze daarnaast nóg een Rock Band titel in de maak hebben. Het team van Harmonix is volgens Guthrie bezig met 'de volgende game' in de serie, Rock Band 3 dus.

We're exploring both - and possibly will do both. The Harmonix development team are working on what is effectively the next game, or 'Rock Band 3
We aren't standing still - we will keep moving into new areas and look at new technologies that our platform holder partners are also developing, such as Project Natal from Microsoft. We're working with them to pull some things together.
Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?