Rock Band 2
  • ONTWIKKELAAR Harmonix
  • EERSTE RELEASEDATUM 20 november 2008
  • PLATFORMEN Xbox 360, Nintendo Wii
  • GAMELINER SCORE

Rock Band 2 verschijnt met draadloos drumstel

De website Amazone.com doet ons erin geloven dat Rock Band 2 gaat verschijnen met een draadloos drumstel. Dit is nogal logisch, omdat Guitar Hero: World Tour ook verschijnt met een draadloos drumstel en daarin kunnen ze natuurlijk niet achterblijven.

De game komt vermoedelijk rond 14 september uit en zal een adviesprijs van $89.99 meekrijgen. Omgerekend is dat 57 euro, maar reken, als de game in Nederland komt, maar op eenzelfde adviesprijs als de Amerikanen, maar dan met een euroteken voor het bedrag.

Ook is de officiële website van Rock Band 2 gelanceerd, waar op dit moment nog niet heel veel te doen of te zien is. Je kunt je wel aanmelden voor een nieuwsbrief over de game.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?