Rock Band 2

  • Ontwikkelaar Harmonix
  • Eerste releasedatum 20 november 2008
  • Platformen Xbox 360, Nintendo Wii
  • Gameliner score

Rock Band 2 releasedatum en meer

Rock Band 2 is nu al een tijdje uit voor PlayStation 3 en Xbox 360. Harmonix maakte vandaag de releasedatum van de Nintendo Wii-versie van de game bekend.

Rock Band 2 zal op 18 december verschijnen en zal ook wat extra's met zich meebrengen. Zo zal de game 20 extra nummers gratis erbij krijgen die je normaal moet kopen. Daarnaast zullen vanaf de launch 30 nummers klaarstaan om gedownload te worden. Uiteindelijk zullen alle nummers beschikbaar zijn op de Nintendo Wii versie.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?