Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Rock Band 2

  • Ontwikkelaar Harmonix
  • Eerste releasedatum 20 november 2008
  • Platformen Xbox 360, Nintendo Wii
  • Gameliner score

Rock Band 2 gameplaybeelden

Hoe boeiend kan het turen naar omlaag bewegende noten over een notenbalk zijn? Heel boeiend, als we de verkoopcijfers van Guitar Hero en Rock Band er eens bij pakken.

Dat doen we nu even niet. Wat we wel doen, is je laten genieten van een nieuwe gameplay-video van Rock Band 2. Druk op play, en staar heerlijk naar de voorbij vliegende noten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?