Rock Band 2

  • Ontwikkelaar Harmonix
  • Eerste releasedatum 20 november 2008
  • Platformen Xbox 360, Nintendo Wii
  • Gameliner score

Rock Band 2 DLC laat op zich wachten

In Amerika wachten ze al bijna twee maanden op de gratis downloadbare content voor Rock Band 2; deze content is wederom nog steeds niet beschikbaar. De content bevat twintig nieuwe nummers voor de game, het ding is alleen dat deze nummers nog gedistribueerd moeten worden in de aankomende 24 uur en dat brengt wat complicaties met zich mee.

In een post op het officiële Rock Band forum bevestigt Harmonix community manager Sean Baptiste dat ze problemen hebben om de nieuwe nummers op Xbox Live te krijgen, en dat de e-mail die de download keys bevat niet verzonden wordt, voordat dit probleem is opgelost.

Baptiste schreef:

We have hit an unexpected delay with getting the content online with Microsoft and are working diligently with them to get that resolved. We have suspended sending out the token codes until the content becomes available. Sending out the codes before the content is live will just result in more confusion. We hope to have this resolved in the next 24 hours and apologize profusely for the delay.We're also working with Sony to get the content up on PS3 and the codes out. More on that as information becomes available.
Again, we apologize for the delay and are working our butts off to get the content out to you.

Op 14 november kunnen wij hier in Nederland met Rock Band 2 aan de slag.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?