Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Rock Band 2

  • Ontwikkelaar Harmonix
  • Eerste releasedatum 20 november 2008
  • Platformen Xbox 360, Nintendo Wii
  • Gameliner score

Rock Band 2 aangekondigd

Electronic Arts heeft zojuist Rock Band 2: The Opening Act aangekondigd. De game moet in september verschijnen in de Verenigde Staten voor de Xbox 360. De PlayStation 3 versie komt wat later uit.

Alhoewel deel twee uitkomt in de Verenigde Staten moeten wij hier nog steeds wachten op Rock Band 1. Misschien dat ze deze hier over slaan, maar daar wilt Electronic Arts niets over zeggen.

Rock Band zit verpakt in een grote doos, aangezien de Europese winkels niet zo groot zijn als in vergelijk met de winkels in de Verenigde Staten is dit waarschijnlijk de reden waarom Electronic Arts de game hier nog niet heeft uitgebracht. Je moet je voorstellen winkels hebben geen ruimte om vijftig van die grote dozen kwijt te kunnen en als we hier in Europa dezelfde hype gaan krijgen als in de Verenigde Staten kan dat voor een hoop problemen zorgen.

Rock Band 2: The Opening Act zal nieuwere instrumenten krijgen, die de ervaring moeten gaan verbeteren. Je kunt de eerdere nummers uit Rock Band 1 gratis downloaden en gebruiken in Rock Band 2: The Opening Act. Verder wilt de uitgever niets vertellen. De game zal tijdens de E3 verder uitgelicht worden.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?