Rocket Arena
  • EERSTE RELEASEDATUM 14 juli 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Third Person Shooter, MOBA
  • GAMELINER SCORE

Roadmap Rocket Arena vrijgegeven

Final Strike Games heeft de roadmap voor Rocket Arena bekendgemaakt. De roadmap focust zich op de eerste drie seizoenen.

Volgende week wordt het tijd om je in de arena te wagen, maar voordat je dat doet heeft Final Strike Games nog wat informatie over de aankomende seizoenen van Rocket Arena. Het eerste seizoen begint twee weken na de release van de game en brengt direct de nieuwe Hero Flux. Elke Hero is gratis te spelen en brengt honderd levels aan rewards met zich mee. Daarnaast zijn er nieuwe mappen en roterende gamemodi. De Blast Pass is ook gekoppeld aan het seizoen en biedt rewards voor gratis en premium spelers. Elk seizoen komt met een ranking-systeem en duurt drie maanden.

Rocket Arena roadmap

Rocket Arena verschijnt op 14 juli voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. Het eerste seizoen begint op 28 juli.

BRON EA

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?