Destiny 2: Beyond Light
  • ONTWIKKELAAR Bungie
  • EERSTE RELEASEDATUM 10 november 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE MMO, First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Roadmap Destiny 2: Beyond Light toont nieuwe content

Destiny 2: Beyond Light komt eraan en zit boordevol nieuwe content. Bungie heeft nu de roadmap van de uitbreiding onthuld, waarin we kunnen zien welke nieuwe content er nog meer aan zit te komen.

Over een kleine twee weken verschijnt de nieuwste uitbreiding voor Destiny 2. Des Beyond Light-uitbreiding brengt een nieuw verhaal en een heleboel nieuwe features met zich mee. Zo hebben we onder andere al nieuwe wapens en gear gezien die straks aan de game worden toegevoegd. Bungie heef tnu de roadmap onthuld waarin we kunnen zien welke content we na de release van de uitbreiding nog meer kunnen verwachten. Zo kun je straks aan de slag met nieuwe seizoensgebonden events en verschijnt er ook een nieuwe raid.

Destiny 2 Beyond Light roadmap

Destiny 2: Beyond Light verschijnt op 10 november.

BRON Bungie

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?