Risk of Rain 2
  • ONTWIKKELAAR Hopoo Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 28 maart 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Actie, Third Person Shooter, Roguelike
  • GAMELINER SCORE -

Risk of Rain 2 lanceert volledig in augustus

Risk of Rain 2 gaat officieel lanceren in augustus. Dit laat de ontwikkelaar Hopoo Games weten via Steam.

De roadmap van Risk of Rain 2 liet ons weten hoe de toekomst van de actiegame werd ingericht. We zijn nu aangekomen bij het laatste onderdeel; de 1.0 release. Bij de volledige lancering komt meer content kijken. Zo is er een nieuwe speelbaar personage, verse items en de laatste eindbaas met zijn eigen stage wordt toegevoegd. De pc-versie gaat echter het eerste levenslicht zien, de consoles lopen iets achter op de updates.

Risk of Rain 2 roadmap update

Risk of Rain 2 verschijnt in augustus voor de pc. De Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch moeten nog iets langer wachten. De game is echter wel speelbaar in Early Access op alle platformen.

BRON Steam

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?