Riot Games teaset terugkeer band True Damage

Na de release van hun eerste single hebben we niks meer vernomen van de virtuele hip-hop band True Damage, maar daar komt nu verandering in. De site van True Damage heeft namelijk een update gekregen.

De hip-hop band True Damage is bekend van hun eerste single genaamd Giants en bestaat uit de personages Yasuo, Senna, Akali, Qijana en Ekko. Tijdens het wereldkampioenschap League of Legends in 2019 had de virtuele-band hun eerste live-performance. De site van True Damage is sinds gisteren geupdate en toont alleen nog maar de datum voor een wereldwijde release. Onder de naam van de band zijn nog net de woorden Ignore Resistance te lezen. Wat de release precies inhoud is nog niet bekend, maar dit kan een nieuwe single zijn, nieuwe skins of nieuwe merchandise.

De mogelijke terugkeer van True Damage geeft mij zowel een enthousiast gevoel als een van teleurstelling. Het wereldkampioenschap League of Legends staat nog steeds in de planning, dus een nieuwe single is goed mogelijk. Ik had zelf liever de virtuele band K/DA terug gezien. We moeten nog afwachten, maar wat denk jij dat er gaat gebeuren?

De terugkeer van True Damage staat gepland op 11 juli.

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?