Riot Games maakt virtuele hip-hop band bekend

Geplaatst:

Riot Games heeft een nieuwe virtuele hip-hop band bekendgemaakt via Twitter. Met de band krijgen vijf personages een nieuwe skin.

De nieuwe virtuele hiphop band volgt het succes op van de band K/DA. De band genaamd True Damage bestaat uit Ekko, Akali, Qiyana, Yasuo en Senna. Omdat ze onderdeel zijn van de band krijgen alle vijf de personages een nieuwe skin. Senna en Qiyana krijgen daarnaast nog een prestige skin. Deze twee skins zijn speciaal ontworpen door Nicolas Ghesquière van Louis Vuitton, waar Riot Games eerder dit jaar een samenwerking mee aankondigde. Tijdens de finale van het League of Legends wereldkampioenschap treed de band op en wordt hiermee vertolkt door onder andere de zangeressen Becky G en Keke Palmer.

De live-performance van de virtuele band gaat plaats vinden op 10 november tijdens de finale van het League of Legends wereldkampioenschap. De nieuwe skins zijn dan ook verkrijgbaar.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot League of Legends

Series

-

Uitgever

Riot Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

29 oktober 2009

Ontwikkelaar

Riot Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord