Riot Games kondigt League of Legends games aan voor telefoon

Tijdens de 10-jarige jubileum stream van de populaire MOBA League of Legends, heeft Riot Games twee League of Legends games aangekondigd voor mobiele apparaten.

De game Teamfight Tactics was al een tijdje uit voor pc, maar wordt beschikbaar voor je telefoon. Het is een strategiegame welke met acht personen gespeeld kan worden. Gamers maken gebruik van League of Legends personages en items om de zeven anderen te verslaan. Om zoveel mogelijk personages en lore uit het League of Legends universum te gebruiken, komt er elke drie tot vier maanden een nieuwe set helden met speciale krachten uit. De tweede set hiervan heet Rise of the Elements met als thema de natuurlijke elementen. Tevens is voor de telefoon ook League of Legends: Wild Rift aangekondigd. Dit is een nieuwe vijf versus vijf MOBA voor zowel telefoon als pc. De gameplay is vergelijkbaar met die van de originele League of Legends op de pc. Games zullen tussen de vijftien en achttien minuten duren. Wild Rift is geen port, maar een compleet nieuwe game om zo de speelervaring zo goed mogelijk te maken.

Wildrift

Teamfight Tactics voor telefoon komt uit in het eerste kwartaal van 2020, ondertussen komt voor de pc Rise of the Elements uit op 5 november. League of Legends: Wild Rift komt uit in 2020.

Over auteur Joy Blank

Joy Blank Onze bundle of Joy is al van kinds af aan besmet met het gevaarlijke game virus. Wat ooit is begonnen met Pokémon op de Gameboy Color is uitgegroeid tot een ware Nintendo indoctrinatie. Wanneer Joy niet aan het gamen is, dompelt ze zich nog dieper in de nerd culture. Manga, anime en alle ins 'n outs van gaming, Joy moet alles weten en meemaken. Laat je niet inpalmen door haar liefelijke gewoontes, Joy maakt namelijk menig Overwatch-tegenstander met de grond gelijk!

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?