Riot Games deelt inkomsten skin met eSports-teams

Geplaatst: 10 juli 2020 10:43
Aangepast: 10 juli 2020 11:00

Riot Games gaat de inkomsten die het genereert met de nieuwe Conqueror Nautilus-skin, bestemd voor de game League of Legends, delen met de afgelopen Spring split-winnaars. Dat maakt de Amerikaanse gameontwikkelaar onlangs bekend in een video.

Het is een jaarlijks feestje en iets waar je de klok op gelijk kunt zetten; de release van een skin uit de Conqueror-reeks. Skins uit deze reeks worden één keer per jaar gemaakt ter ere van het Mid-Season Invitational-toernooi. Het op één na belangrijkste podium binnen de eSports-scene van League of Legends. Ondanks dat het evenement dit jaar is geschrapt door de wereldwijde uitbraak van het coronavirus, heeft Riot Games besloten de skin-reeks ook dit jaar door te zetten. De uitverkorene champion van dit jaar: Nautilus. Opmerkelijk is dat Riot Games er dit jaar voor kiest de inkomsten, die de skin genereert, te delen met de Spring split-winnaars. De League of Legends-ontwikkelaar onthulde deze aankondiging, gepaard met de nieuwe skin, in de onderstaande video:

Conqueror Nautilus is te verkrijgen via de ingame-shop in League of Legends en kost een speler 975 Riot Points.

Bron: YouTube

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot League of Legends

Series

-

Uitgever

Riot Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

29 oktober 2009

Ontwikkelaar

Riot Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord