Riot Forge kondigt Song of Nunu aan

Geplaatst:

Riot Forge heeft deze week een nieuwe game aangekondigd. Song of Nunu vertelt het verhaal van Nunu en moet volgend jaar al uitkomen.

Riot Forge kondigde Song of Nunu aan door het delen van een Developer Story op hun YouTube-kanaal. League of Legends fans kunnen weer genieten, want het verhaal van de Champion Nunu wordt nu vertelt. Song of Nunu is een singleplayer avonturen game, waarin Nunu samen met Willump zijn moeder moet vinden. Hierdoor zwerf je door het land Freljord en los je puzzels op met behulp van de fluit. De video laat zien dat de relatie tussen de jongen Nunu en de yeti Willup erg belangrijk is en dat humor daarbij een rol speelt. In de Developer Story vertellen de ontwikkelaars niet alleen over de game, maar zijn er ook wat gameplaybeelden te zien.

Song of Nunu moet volgend jaar verschijnen voor de pc.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Song of Nunu

Series

-

Uitgever

Riot Games

Reviewscore

Platforms

Pc, Nintendo Switch

Releasewindow

1 november 2023

Ontwikkelaar

Riot Forge

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord