Gran Turismo 5

  • Ontwikkelaar Polyphony D.
  • Eerste releasedatum 24 november 2010
  • Platformen PlayStation 3
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Rijden met Gran Turismo 5 pas in 2009?

Microsoft heeft Forza en Sony heeft Gran Turismo. De laatste versie van deze game kwam uit voor de PlayStation 2 en nu zitten de fans met smart te wachten op het nieuwe deel. In een brief die verstuurd werd van Sony naar de Amerikaanse retailer GAME, meldde Sony dat deze game pas in 2009 het licht gaat zien.

"The legendary "Real Driving Simulator" Gran Turismo 5 is heading to PlayStation 3 in 2009, utilising the uber-console's raw horsepower to generate an unrivalled level of realism,"

De brief vertelt ons ook dat het voorproefje, Proloque, er zeer binnenkort aankomt. 28 maart zullen we die kunnen spelen. De prijs is daarbij ook meegegeven, die is maar 25 euro.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?