RIDE 4 aangekondigd

Geplaatst:

Fans van de bekende motorrace-franchise RIDE kunnen dit jaar nog aan de slag met RIDE 4. Milestone heeft namelijk een trailer vrijgegeven waarin RIDE 4 wordt aangekondigd.

Net zoals in de eerdere delen staat RIDE 4 helemaal in het teken van motors. Het hebben van een krachtige motor is van groot belang om de wedstrijden te winnen. Daarom start de trailer met een blik op de garage waar motors van bekende merken klaar staan. Een van de grote veranderingen die RIDE 4 brengt is dat er een nieuwe carrièremodus wordt toegevoegd. In deze modus bepaal jij welke wedstrijden je speelt en hoe je de top gaat bereiken. Het aanpassen van de motoren en kleding hoort daar ook bij. Omdat Milestone gebruikmaakt van een nieuwe technologie moeten de tegenstanders een stuk slimmer worden in RIDE 4.

RIDE 4 verschijnt op 8 oktober voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: Milestone

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot RIDE 4

Series

-

Uitgever

Milestone

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

8 oktober 2020

Ontwikkelaar

Milestone

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord