Rhythm Paradise-bedenker wil serie naar Nintendo Switch brengen

Geplaatst:
Aangepast: 9 april 2020 09:38

Rhythm Paradise-bedenker Tsunku wil de serie naar de Nintendo Switch brengen. Hiervoor heeft hij wel de hulp van fans nodig.

Rhythm Paradise, buiten Europa bekend onder de naam Rhythm Heaven, kwam in 2009 uit voor de Nintendo DS en verkreeg een grote groep fans. De Rhythm Paradise-serie draait om muzikale minigames waarbij je verschillende soorten opdrachten moet voltooien op de maat van de muziek. In 2016 verscheen Rhythm Paradise Megamix voor de Nintendo 3DS en sindsdien bleef het angstvallig stil rondom de serie. Mitsuo "Tsunku" Terada, de bedenker van de game en componist van de nummers die je in de game hoort, heeft nu via Twitter uitgesproken dat hij nog niet klaar is met de serie. In de tweet geeft hij aan dat hij graag ziet dat de serie nieuw leven ingeblazen wordt op de hybride console van Nintendo. Echter heeft hij wel de hulp van fans nodig om dit voor elkaar te kunnen krijgen. Hij roept alle fans van de Rhythm Paradise-games dan ook op om van zich te laten horen, zodat Nintendo hopelijk overweegt om de serie naar de Switch te brengen.

Nintendo heeft wel vaker oude Nintendo-series opnieuw uitgebracht op de Nintendo Switch. Wellicht ligt dit voor Rhythm Paradise ook in het verschiet.

Bron: Tsunku
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord