RETURNAL

  • Ontwikkelaar Housemarque
  • Eerste releasedatum 30 april 2021
  • Platformen PlayStation 5
  • Genre Survival, Third-Person Shooter, Roguelike
  • Gameliner score

Returnal uitgesteld

De third person shooter Returnal is uitgesteld. Dit laat Sony weten via een statement op Twitter.

In deze statement wordt verteld waarom Returnal is uitgesteld. SIE en Housemarque hebben besloten de releasedatum verder op te schuiven, omdat ze het team meer tijd willen geven voor het polijsten van de game. Returnal is een interessante PlayStation 5-exclusieve titel. Het draagt de genres third person shooter, roguelike en survival onder zijn mantel en lijkt stevig in zijn schoenen te staan als het gaat om een nette sci-fi setting. Bekijk hier de gameplay trailer van Returnal die buitenaardse wapens toont.

Returnal is beschikbaar vanaf 30 april voor de PlayStation 5.

BRON Sony

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?