Return to Jurassic Park uitbreiding details onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 15 november 2019 15:03

Jurassic Evolution krijgt een klassieke uitbreiding erbij met Return to Jurassic Park. De Steam pagina van de game gaf ons meer informatie daarover.

Return to Jurassic Park brengt de speler terug naar de jaren '90. De uitbreiding focust zich op het terugbrengen van het originele park. Vele elementen uit de oude films komen terug. Zo hebben de iconische dinosaurussen zoals de T-rex, Velociraptors, Brachiosaurus, enzovoorts, kleine tweaks gekregen voor hun model, zodat ze er meer uit zien als de filmversies. Verder laat Frontier Developments ons weten dat de jeeps en medewerkers nu risico lopen door verblijven in te rijden. Vliegende reptielen worden ook toegevoegd, tussen de screenshots verschijnt de Pteranodon uit Jurassic Park 3. In de beschrijving van Steam laat Frontier ons weten dat de Compsognathus wordt toegevoegd en daarmee is elke dinosaurus die in de film heeft gespeeld in de game aanwezig. De originele cast van Jurassic Park keert terug om hun rollen te vertolken in de campaign.

 1 1 1 1 1

Return to Jurassic Park is beschikbaar vanaf 10 december voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

Bron: Steam
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Jurassic World Evolution

Series

-

Uitgever

Frontier

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

12 juni 2018

Ontwikkelaar

Frontier Developments

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord