Jurassic World Evolution
  • ONTWIKKELAAR Frontier Developments
  • EERSTE RELEASEDATUM 12 juni 2018
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Simulatie
  • GAMELINER SCORE

Return to Jurassic Park uitbreiding details onthuld

Jurassic Evolution krijgt een klassieke uitbreiding erbij met Return to Jurassic Park. De Steam pagina van de game gaf ons meer informatie daarover.

Return to Jurassic Park brengt de speler terug naar de jaren '90. De uitbreiding focust zich op het terugbrengen van het originele park. Vele elementen uit de oude films komen terug. Zo hebben de iconische dinosaurussen zoals de T-rex, Velociraptors, Brachiosaurus, enzovoorts, kleine tweaks gekregen voor hun model, zodat ze er meer uit zien als de filmversies. Verder laat Frontier Developments ons weten dat de jeeps en medewerkers nu risico lopen door verblijven in te rijden. Vliegende reptielen worden ook toegevoegd, tussen de screenshots verschijnt de Pteranodon uit Jurassic Park 3. In de beschrijving van Steam laat Frontier ons weten dat de Compsognathus wordt toegevoegd en daarmee is elke dinosaurus die in de film heeft gespeeld in de game aanwezig. De originele cast van Jurassic Park keert terug om hun rollen te vertolken in de campaign.

Return to Jurassic Park is beschikbaar vanaf 10 december voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

BRON Steam

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?